X
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro

Satış Ortaklığı ve Bayilik

AnasayfaHaberiniz Olsun.Satış Ortaklığı ve Bayilik

Satış Ortaklığı ve Bayilik Programı

Hoş geldiniz! [BİHOSTNET] olarak, ürün ve hizmetlerimizi daha fazla kişiye ulaştırmak için satış ortaklığı ve bayilik programları sunuyoruz. Bu programlar, web siteniz veya blogunuz aracılığıyla ürünlerimizi ve hizmetlerimizi pazarlayarak kazanç elde etme fırsatı sunar.

Satış Ortaklığı Programı

Satış ortaklığı programımıza katılarak, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tanıttığınızda her satıştan komisyon kazanabilirsiniz. Komisyon oranımız, ürünün veya hizmetin türüne göre değişmektedir.

Bayilik Programı

Bayilik programımıza katılarak, kendi [BİHOSTNET] bayiliğinizi oluşturabilirsiniz. Bayilik programımız, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi kendi markanız altında satmanıza olanak tanır.

Program Avantajları

Satış ortaklığı ve bayilik programlarımızın avantajları şunlardır:

  • Para Kazanma Fırsatı: Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi pazarlayarak para kazanabilirsiniz.
  • Marka Bilinirliği: [BİHOSTNET] markasının bilinirliğini artırabilirsiniz.
  • Yeni Müşteriler: Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.
  • İndirimler: Bakiye yüklemeleri yaparak bayilik seviyenize göre yazılım satışlarında indirim kazanabilirsiniz.

Programa Katılmak için Hemen Başvurun!

Satış ortaklığı veya bayilik programımıza katılmak için hemen başvurun ve [BİHOSTNET] ile iş ortaklığı yapmanın avantajlarını keşfedin.

Şartlar ve Koşullar

Bayilik başvurusu yapabilmek için en az 1599 TL bakiye yüklemesi yapılması gerekmektedir. Bayilik seviyeleri ve indirim oranları aşağıdaki gibidir:

  • BRONZE BAYİ: 1599 TL bakiye yüklemesi yapanlar %15 indirim kazanır.
  • SILVER BAYİ: 2499 TL bakiye yüklemesi yapanlar %20 indirim kazanır.
  • GOLD BAYİ: 4999 TL bakiye yüklemesi yapanlar %30 indirim kazanır.

Bayi statünüz krediniz bittiğinde veya bir adet yazılım alamayacak kadar azaldığında sona erer. Bu durumda, normal satış prosedürü geçerli olacaktır. Kullanılmayan krediler iade veya iptal edilmez, geri ödeme yapılmaz. Bayiliğiniz aktifken kredi kartıyla sipariş geçildiğinde bayiliğiniz normal statüye dönecektir. Statünüz kullanım süresi kredi tutarınızın en az bir yazılım alamayacak tutara geldiğinde otomatik olarak normal statüye düşecektir. Parça parça ödeme yaparak yüklenen krediler bayilik statüsünde değerlendirilmeyecektir ve bayiliğiniz otomatik olarak normal statüye düşecektir. Lisans tanımlama işlemi sonrasında, herhangi bir şekilde lisans (domain) değişikliği veya iptali yapılmamaktadır. Bayilik statünüzü bir başka kişiye devir/transfer edebilirsiniz. Bayilerimiz kendi web sitelerinde yazılım satışı yapabilirler (webmaster forum siteleri hariç), ancak yazılım satış fiyatları web sitemizdeki güncel fiyatlardan daha düşük olmamalıdır. İndirimlerden tüm yazılımlarda faydalanabilirsiniz.

İletişim

Satış ortaklığı ve bayilik programlarımız hakkında daha fazla bilgi için [BİHOSTNET] destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.


Hosting Billing Automation by WISECP
Top